Direct advies? 0342 420 900

 

Met ons team van betontechnologen en betonlaboranten zijn wij continue gefocust u te voorzien van de juiste betontechnologische adviezen. Met een schat aan kennis, ervaring én een goed netwerk zijn wij in staat uw betontechnologische vraagstukken te voorzien van het juiste antwoord. 

Hiernaast assisteren wij u, als opdrachtgever, met het doorontwikkelen van uw bestaande productieproces. Een aspect waar meer dan eens aan voorbij wordt gegaan, maar van wezenlijk belang is bij het structureel kunnen waarborgen van de kwaliteit van uw betonproducten. 

Steeds meer aannemers weten ons te vinden in de tenderfase van een project. Wij verschaffen de aannemers passende informatie bij betontechnologische vraagstukken, zodat de uitvoering verloopt conform verwachting.  

Kortom, heeft u een specifiek vraagstuk omtrent de ontwikkeling van een specifiek type betonspecie (zelfverdichtend, staalvezelbeton, verpompbaar beton of licht en zwaar beton) of betreft het een omschakeling in het productieproces, neemt u dan contact met ons op. 

Het laatste nieuws en projecten

Dekker BetonLab B.V. @ArieDekker

20 dec 2017

Dekker BetonLab B.V. @ArieDekker

19 nov 2017

Oren en ogen van de #betoncentrale en opdrachtgever. Cobouw 9-11-17 https://t.co/jyoCBeLo5u https://t.co/pzQ8kLJZR3