Met ons team van Betononderhoudskundigen, Betontechnologen en Betonlaboranten zijn wij continue gefocust u te voorzien van de juiste betontechnologische adviezen. Met een schat aan kennis, ervaring én een goed netwerk zijn wij in staat uw betontechnologische vraagstukken te voorzien van het juiste antwoord. 

Hiernaast assisteren wij u, als opdrachtgever, met het doorontwikkelen van uw bestaande productieproces. Een aspect waar meer dan eens aan voorbij wordt gegaan, maar van wezenlijk belang is bij het structureel kunnen waarborgen van de kwaliteit van uw betonproducten.

Steeds meer aannemers weten ons te vinden in de tenderfase van een project. Wij verschaffen de aannemers passende informatie bij betontechnologische vraagstukken, zodat de uitvoering verloopt conform verwachting.  

Ook op locatie bij bestaande kunstwerken voeren wij inspecties uit door onze Betononderhoudskundigen, met o.a. onze Proceq betondekkingsmeter PM-650 kunnen wij nauwkeuring de wapening op grotere oppervlakten zoals tunnels, bruggen, wanden en viaducten in kaart brengen.

Kortom, heeft u een specifiek vraagstuk omtrent de ontwikkeling van een specifiek type betonspecie (zelfverdichtend, staalvezelbeton, verpompbaar beton of licht en zwaar beton), betreft het een omschakeling in het productieproces of u wilt een goed onderbouwd Betononderhoudskundig / Betontechnologisch advies? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. 

Het laatste nieuws en projecten

Dekker BetonLab B.V. @ArieDekker

17 sep 2020

Vandaag stort begeleiding en ingangscontrole #betonmortel bij een #windmolen fundatie in Wieringermeer! https://t.co/jyoCBeLo5u https://t.co/YaKnzKm1f0

Dekker BetonLab B.V. @ArieDekker

01 jul 2020

Geweldig toch! Word vervolgt... https://t.co/ZlLCrF0Yt5